Karoliina Heiskanen-Helin
s. 1964

Valmistuin hahmoterapeutiksi Tanskassa sijaitsevasta GIS International -instituutista vuonna 2011. Koulutus on nelivuotinen psykoterapiakoulutus.

Olen siitä lähtien työskennellyt päätoimisesti  hahmoterapeuttina tehden yksilöterapiaa, pariterapiaa, ryhmäterapiaa ja hahmoterapeuttista luovien alojen työnohjausta.

Ennen hahmoterapeutiksi valmistumistani työskentelin teatterin, musiikin ja tanssin parissa. Asuin tällöin Kööpenhaminassa, vuodesta 1983 vuoteen 2008.  Hahmoterapiaan tutustuin vuonna 1994 etsiessäni apua vaikeassa elämäntilanteessa. Käyn tänäkin päivänä terapiassa tutkimassa elämän ristiriitoja ja ihmeellisyyttä.

Jatko-opintoihini on kuulunut mm. psykofyysistä psykoterapiaa, psykopatologiaa ja lisää hahmoterapiaa.
Käyn säännöllisesti työnohjauksessa ja olen Suomen Hahmoterapiayhdistyksen jäsen.

Vapaa-ajallani harrastan mm. steppiä ja afrikkalaista tanssia.

 

Leif Backman
s. 1966

Valmistuin hahmoterapeutiksi Tanskassa sijaitsevasta GIS International -instituutista vuonna 2014. Olen siitä lähtien työskennellyt yritysvalmentajana ja coachina, sekä hahmoterapeuttina yksilöasiakkaiden ja ryhmien kanssa. Terapeuttina minua innostaa erityisesti keho-keskeinen lähestymistapa ja mahdollisuudet työstää sitä kautta  vaikeitakin teemoja.

Opiskelen tällä hetkellä psykofyysistä psykoterapiaa ( 3-vuotiset syventävät opinnot ) ja valmistun kevään 2019 aikana. Jatkokoulutuksiini kuuluu myös Pari- ja Seksuaaliterapia ( 1-v. koulutus, Metodi Team ).

Minulla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä ja toimin edelleen kasvuyritysten ja yritysten kansainvälistymisen parissa.

Käyn säännöllisesti työnohjauksessa ja olen Suomen Hahmoterapiayhdistyksen jäsen.